Webová prezentácia bola spustená

20.10.2011 09:00

 

Naša spoločnosť Elite EL /pri SPŠ Dopravnej, Sokolská 911/94 /bola založená zmluvou o združení č 24/2011 dňa 22. 9. 2011, združenie bolo registrované 26. 9. 2011 nezávislou organizáciou Junior Achievement Slovensko.

Naším plánom je podnikať v oblasti služieb – chceme vytvoriť funkčný bufet Elite EL, ponúkať cateringové služby na rôznych akciách školy, vyrábať kľúčenky s logom školy a študentskej spoločnosti, rôzne darčekové predmety, zorganizovať besedu s odborníkom pre všetkých žiakov školy na tému Ako som začal podnikať.

Neobyčajnosť tejto myšlienky spočíva v tom, že väčšina absolventov školy sa uplatní v súkromnom sektore, tieto prednášky im môžu byť užitočné.

Myslíme, že náš tím má dostatok skúseností a predpokladov, aby sme dokázali pracovať v študentskej spoločnosti, na odborné prednášky pozveme odborníkov, ktorí pracujú v oblasti

danej témy.

Chceme osloviť zákazníkov, pre ktorých môžu byť naše výrobky a služby užitočné. Našimi zákazníkmi budú prevažne študenti našej školy, učitelia a rodičia, takže sme sa rozhodli vyrábať a poskytovať uvedené služby.

Na realizáciu nášho podnikateľského zámeru nepotrebujeme vysoký štartovací kapitál, postačí nám základné imanie získané predajom 50 ks akcií v hodnote 1€. Na konci nášho podnikateľského zámeru očakávame pre akcionárov dividendy vo výške 1,00 €.

 

Späť

Vyhľadávanie

© 2011 Všetky práva vyhradené.